Thursday, 21 June 2012

Tak semestinya bersatu..

Assalamualaikum...

da lama ciksalju tk update blog..tiba-tiba harini terasa nk tulis something yg terbuku di dalam hati--ssuka hati je kan..hehe minta maaf yer spe yg tk nk baca plz jgn baca..
kali ni nk ckp tentang hati pulak..first bila dengar lagu nie rasa mcm teringat pada `someone` who i care before but now he belong to someone else..insan yg terbaik dan sememangnya ditakdirkan untuknya..mybe he is my first love or mayb not..but he`s the one that makes my heart beating everytime i see his face..when i am lonely i always remember him,and everytime i wish i could see him-even in my dreams..pelik kan..itula hati seorang manusia yg mana Allah telah anugerahkan cinta dalam dirinya..tiada seorang pun yg terkecuali dari perasaan itu..`ia` sungguh indah..MasyaAllah..

tpi cinta pertama tk semestinya akan bersatu kan??dari jauh kita hanya mampu doakan kebahagiaan dirinya agar dia sentiasa bahagia bersama insan yg disayanginya hinggalah ke akhir hayat..aminn
Dan,mendoakan kebahgiaan insan tersebut juga merupakan salah satu cara kita mencintai seseorang..

i luv this song...('~`)


Dan percayalah,tiap yg terjadi ada hikmah di sebaliknya..mungkin kita merasakan dia adalah yg terbaik untuk kita tapi Allah lebih mengetahui segalaNya yg diperlukan oleh kita..dan apa terjadi,redha lah dengan kehendakNya..

2 comments:

  1. wslm.. ermm.. btol2.. stelah lama couple2 dari zaman sekolah bertukar2 kekasih jiwang2 monyet last2 jpe sorg yg kita cinta.. tpi org pnah ckp selalunya org yg kita cinta tu lah xkan bersama kita.

    bg sy bila kita da rasa cinta tu, kita mcm kne santau :-S mcm kne rasuk, kita rasa tgila2 org tu.. bila da berpisah mcm xde org bleh ganti dia.. sedih gila :-( tpi redha ja la.. mgkin akan bersama semula xpun tgl kenangan~

    tpi btol gak ada hikmah mybe tuhan nak sy belajar sesuatu masa tu.. masa remaja ni byk kne blaja xmatang langsung :)amin

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete